torstai 21. marraskuuta 2013

Eilinen on historiaa, mutta hyvä päivä! Tänään väsyttää.

Voi moro, mikä viime yö.. Poikanen inisi, pyöri, jodlasi (=lue jokelteli), itki, parkui ja röhki yöllä. Makasin kyljelläni krampissa yön. Hallelujah. Nyt aamu-unetkin tuntuu olevan katkonaiset... tunnin aikana oon rytkyttäny vaunuja jo kolmesti. Oiskohan jotain rokotusten sivuvaikutuksia.. kuumetta ei ainakaan näppituntumalla taida olla ja muutaman hymynkin aamulla saimme. Katsotaan, tarviiko turvautua Panadoliin..

Onneks eilinen päivä oli aika kiva, vaikka aamulla ei olis uskonutkaan. Siinä väsyneenä nimittäin kippasin kaffeen sekaan maustamatonta jogurttia maidon sijasta. Jäk.

Mutta aamuvalmistelut meni kivasti. Poikanen nukahti vaunuihin puoli ysiltä, mulle jäi tunti aikaa pakkailla arvontavoitto matkaan, pakata kasa kortteja kyytiin ja sipaista vähän ripsariakin, jotta naamassa näkyis muutakin ku silmäpussit.. (mainittakoon, ettei se edellinen yökään ihan täydellinen ollut...).

Puoli kympiltä hurautin Fanttiin vaunujen kanssa. Siellä treffailin pari samassa tilanteessa olevaa.. eli tänä vuonna syntyneiden lasten äitejä. Onpa se mukava saada uusia kavereita, turista niitä näitä ja saada KAHVIA, jossa ei ole jogurttia! Samalla saa toteuttaa intohimoaan ja kierrellä kirppiksen läpi. Tällä kertaa en poikaselle kyllä löytänyt mitään sopivaa..
Yhdet vaunukävelytreffit siinä sovin uuden tuttavuuden kanssa, jolla on meidän poikasta 5 päivää vanhempi tytär.

Pari tuntia höpöteltyämme hurautin postiin ja laitoin Maijalle arvontavoiton matkaan. Siitä matkani jatkui Eveliinan Talo -sisustusliikkeeseen, jonne kiikutin korttejani nähtäville. Pikkuinen unelmani toteutui ja nyt korttejani saa kyseisestä paikasta. Tästä postaan vielä erikseen..

Ilma oli mukava. Poikanen heräsi kotimatkalla ja parkui, kunnes laskin vaunun kuomun... taivasta tsiigaillen pikkunen jakso kotiin melkein kitisemättä.. ajeltiin välillä niin tienlaitaa, että poika näki puiden oksia ja valotolppia vaununkopassa köllötellessään..

Postilaatikossa odotteli vielä uusi Kotivinkki, jota pääsin lukemaan sohvannurkkaan, samalla pikkuista ruokkien. Iltakin oli suht leppoisa.. poikanen esitteli meille uusia taitojaan ja hauskuutti tuijottelemalla kirjaa silmät suurina ja huulet töttöröllä. Siitä oli hyvä laskeutua tuohon kaoottiseen viimeyöhön. Ihastuttavaa!


Mutta onneks aina voi polttaa kynttilöitä. Ne lohduttaa. Ja nyt ulkona sataa lunta!! Ihanaa!

4 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Voi vitsi on hauska lukea näitä vauva-arki kuulumisia. Vaikka sen on kokenut kolme kertaa niin se on kuule äkkiä muisto vain - ja voin kertoa että aika kultaa muistot!

Ja hei onnea tuosta korttien myyntiin saannista. Noi on oikeesti hienoja! :)

Unknown kirjoitti...

Taina: No mukava, että nämä vauvantäyteiset höpinät kiinnostaa. :) Joo, niin kaikki sanoo.. "Nauttikaa nyt täysillä tuosta vauva-ajasta, se on niin lyhyt!"... Joinain öinä tuntuu, että vois olla lyhyempikin.. ;) Ei vais.. Ihan hirmuisesti mä tykkään juuri näistä hetkistä.. tuon pienen palleron kehityksen seuraamisesta, imetyksestä, hoivaamisesta ja höpsöttelystä. Toisaalta ootan, että tuo on sellanen ihana taapero ja sit voi taas tehdä erilaisia juttuja. :)

Kiitos korttikehuista! Aikamoista rohkeuden keräämistä se silti vaati, että uskalsi noita tarjota myyntiin.

Maija kirjoitti...

tosiaan kiva lueskella näitä vauvajuttuja, kun omat lapset on jo isoja.Muistoja tulee kyllä mieleen.

Kiitokset paketti tuli eilen, pelkkä paketti oli jo niin ihana tervehdyksestä puhumattakaan. Tuli hyvälle mielelle. Kaunis oli sisältökin.
Mukavaa joulun odotusta teille sinne!
Nauti kun poitsu on vielä pieni <3

Marionella kirjoitti...

Maija:
Kivaa, jos paketti miellytti. :) Mä oon mieltyny somistaan nuita paketteja nykyään.. se on kivoista kivointa! :)