torstai 4. joulukuuta 2014

Arvonta suoritettu!

Noniin. Vihdoin saan julkistettua arpajaisten voittajat. :) Arvottiin jo eilen iltapäivällä, mutta poikanen ei antanut mun töröttää koneella, vaan teki kaikkee pikkukiusaa. Sitten olikin aika tehdä ruoka ja ilta meni teatteritreeneissä. 

Nyt kuitenkin kuvitettu arvontatulos. :) 


Kirjoittelin jokaisen osallistujan nimimerkit paperilappusiin omalla joulukynälläni. Arpoja tuli yhteensä 19 kappaletta. 



Ensin arvottiin tummempi palkinnoista. Tummempaa arvontapalkintoa havittelevien lappuset sujautin tonttulakkiin ja annoin itse arvontatehtävän poikasen hoidettavaksi. 



Onnetar... (mikä on miespuolinen versio?) oli todella paneutunut hommaan. Kaiveli tonttulakkia kauan ja antaumuksella... epäilin jo, saako tyyppi ikinä mitään nostettua..



Mutta kyllä. Yhtäkkiä poikasella oli yksi lappu kädessään!!! (Ja nimenomaan, lappuja oli yllättäen heti vaan yksi!)



Poikanen avasi lapun ja totesi ilmeisesti sen sanoman olevan tylsän puoleinen.. ei kuvia, vain kirjaimia ja numeroita. Lappu lensi viltille. :) Ja lapussa luki Henna 73. Kohta lähtee sähköpostia kyseiselle henkilölle! Onnea!



Sitten vaihdettiin arpalaput ja tälläkertaa hatusta nousi nopeasti kaksi lappua, mutta toinen putosi takaisin ja poikanen tipautti toisen lapuista taas viltille. Nimimerkki "Siili" saa kohta myös sähköpostia, niin saadaan voitot postiin! Onnea!


Kiitos kaikille osallistuneille! 

Ei kommentteja: