perjantai 12. joulukuuta 2014

DIY joulukalenteri -Luukku 12 -Printatut magneetit lapselle.Meillä asustaa ihan hillitön Titi-nalle fani. Tein poikaselle iloksi ja "pikkujoululahjaksi" vähän magneetteja. Poitsu on kiinnostunut magneeteistakin ja häärää aina keittiössä kun teen ruokaa tai muita kotihommia. Päätin että nyt on hyvä tehdä vähän uutta viihdykettä, kun poikanen tahtoo keksiä kaikenlaisia pikkuilkeyksiä. 


Muistin, että mulla on jossain kätköissä printattavaa magneettipaperia. 

Etsiskelin netistä tuollaisia yksinkertaisia Titi -nallen perheen kuvia ja siirtelin wordiin. (tein siis vaan itselle, en myyntiin) Sitten katselin vielä kivan valokuvan poikasestakin kimppaan ja laitoin printterin laulamaan. Päälystin printatut hahmot vielä kontaktimuovilla ja leikkasin ne kevyesti muotoon.Laitoin ne poikasen päiväunien aikaan jääkaapin oveen.. Mikä riemu noista syntyikään. Poikanen touhusi keittiössä omiaan ja yhtäkkiä huomasi nuo. Olisitte kuulleet sen ihastuneen kiljunan "TITITITITITITITITITITITITI!!!" 

Nyt noita magneetteja kyllä kannellaan tyhjässä Herra Hakkaraisi -xylitolpastilliaskissa ja välillä käydään laittamassa jääkaapin oveen..


Ei kommentteja: